Johan Rheborg tillbaka med succéföreställningen
"En man som heter Ove"!


Alla älskar Johan Rheborgs enmansföreställning. Den har bland annat belönats med 5 av 5 i Aftonbladet, framförts i både Stockholm och Göteborg samt setts av fler än 100 000 besökare. Den 11 november är "En man som heter Ove" tillbaka för sex exklusiva kvällar på Göta Lejon i Stockholm.

 

SE FÖRESTÄLLNINGEN HÄR


- Det är så fantastiskt roligt att få spela en sådan här bra historia, det är därför jag "återuppstår" för sjätte gången. Nu måste jag bara fräscha upp , hälsar Johan Rheborg.
"En man som heter Ove" handlar om den tragikomiska ordningsmannen Ove som börjar bli ganska trött på livet. När hans nyinflyttade grannar en dag råkar backa på hans brevlåda inleds en omvälvande serie händelser för Ove och snart är ingenting sig likt. I scenversionen av Fredrik Backmans bok spelar Johan Rheborg huvudrollen som Ove och alla andra roller. Emma Bucht ("Jag är ingen älskling", "Bullets over Broadway, vilka fler skall vi addera?) har regisserat och Marie Persson Hedenius har skrivit manus vilket därefter har bearbetas av Emma Buchtoch Johan Rheborg.

Aftonbladet, betyg 5 av 5
"Nu ger Johan Rheborg ’En man som heter Ove’ en kropp, ett ansikte och känslor, på ett fullkomligt magnifikt sätt"

GP, betyg 4 av 5

”Johan Rheborg gör den grinige gubben älskvärd. Han kastar publiken tvärt mellan gapskratt och hjärtesorg.”

Dagens Nyheter

"Johan Rheborg är som klippt och skuren för Ove"

Expressen, betyg 4 av 5

"Rheborg är helt perfekt som Ove"

Information om föreställningen

Föreställningen är cirka 1 timme och 25 minuter lång, utan paus. Kontakta oss om du vill ha mer information. Observera att vi inte säljer några biljetter till konserterna, dem köper du via köplänkarna här du hittar på denna sida.

Bokning och frågor: info@blixten.se
Press: press@blixten.se

 

SE TIDIGARE FÖRESTÄLLNINGAR